Вибрати За

Фракція «ЗА МАЙБУТНЄ» та Віктор Развадовський ініціюють скликання позачергової сесії Житомирської обласної ради із тарифного питання

Фракція політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» в Житомирській обласній раді та її голова Віктор Развадовський ініціюють скликання позачергової сесії обласної ради VIII скликання, на якій пропонується проголосувати звернення до центральних органів влади щодо мораторію на підвищення тарифів для населення.

Із такою пропозицією Віктор Развадовський від себе особисто та від фракції «ЗА МАЙБУТНЄ» звернувся до голови обласної ради.

«Останнім часом значне занепокоєння та несприйняття серед жителів України, Житомирщини зокрема, викликають питання, пов’язані з підвищенням тарифів у галузі газопостачання, теплопостачання та електропостачання. Особливої актуальності це набуває у зв’язку зі значним погіршенням фінансового стану та платоспроможності населення і суб’єктів господарювання внаслідок введення на території України карантину. Вважаємо, що нова тарифна політика в умовах карантинних обмежень є несвоєчасною, економічно необґрунтованою та недопустимою», – зазначив Віктор Развадовський у зверненні до голови обласної ради.

Тому депутатська фракція «ЗА МАЙБУТНЄ» звертається з пропозицію про скликання позачергової сесії Житомирської обласної ради VIII скликання, до порядку денного якої пропонує внести звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, НКРЕКП.

Відповідний проєкт рішення та текст звернення підготовлено і передано голові обласної ради. У зверненні зазначається, що депутати висловлюють протест проти зростання у 2021 році ціни на природний газ, електроенергію,  підвищення тарифів за розподіл (доставку) природного газу для газорозподільних компаній та просять Президента України, Кабінет Міністрів України, Верховну Раду України, НКРЕКП накласти мораторій на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Пресслужба депутата обласної ради
Віктора Развадовського