Вибрати За

У Романівській гімназії завершують ремонт ганку і чекають поставки обладнання в харчоблок

У ОНЗ “Романівська гімназія” тривають ремонтні роботи харчоблоку та їдальні, а також завершують ремонт ганку.

Про це Твій Романів повідомив Олександр Войтюк, директор ОНЗ “Романівська гімназія”.

“Якраз перед випуском ми встигли завершити укладку плиткою ганку гімназії. Тож першими на новий поріг ступили випускники. Оформлювали ганок гранітною плиткою за кошти Ігоря Ходака, який пообіцяв облаштувати вхідну групу закладу і попри те, що вибори давно скінчились – свого слова дотримує: ремонтні роботи тривають і вже на етапі завершення. Незабаром очікуємо встановлення перил”, – пояснив Олександр Войтюк.

Також Олександр Войтюк розповів про прогрес в ремонті їдальні. Нагадаємо, Романівська гімназія увійшла в список з 16 закладів області, яким за кошти держбюджету оновлять харчоблок.

Як зазначив Олександр Войтюк, на оновлення харчоблоку витратять майже мільйон гривень. Найголовніше – придбають нову професійну техніку на заміну тій, яка була встановлена ще у 70-х роках XX століття. Зокрема до кінця місяця Романівська гімназія отримає посудомийну машину, пароконвектомат, хліборізку, м’ясорубку, машину протирочно-різальну, картоплечистку, комплект вагів, плиту електричну на 6 комфорок з духовкою, сковороду електричну, шафу холодильну, шафу морозильну, стерилізатор ножів, бойлер, котел, марміт, стійки, стелажі, полиці, тощо.

За кошти районного бюджету роблять ремонт залу їдальні. В залі планують оновити дизайн, залишивши деякі частини колишніх оздоблювальних елементів – мозаїки та плит на стелі.

Як зазначив Олександр Войтюк, в обласній державній адміністрації пообіцяли у разі проведення ремонту їдальні та харчоблоку придбати Романівській гімназії комплекти меблів – сучасні столи та стільчики.