Вибрати За

У Романівську лікарню потрапив чоловік з опіками від палаючого бензину

У Романівську лікарню потрапив чоловік з опіками обличчя та кінцівок.

Про це Твій Романів повідомили у Романівській лікарні.

38-річного жителя Довбиша швидка допомога доставила в Романівську ЦРЛ з опіками 1-2 ступеня від палаючого бензину на обличчі та кінцівках. Чоловік отримав допомогу в хірургічному відділені, нині його перевезли на лікування в Житомир.

На сайті Житомир.інфо оприлюднили інформацію з посиланням на сайт місто Баранівка та підтвердження від ГУНП, що чоловік намагався вчинити самогубство: облив сінник бензином і зайшов у середину. Завдяки сусідам та пожежникам, які прибули на виклик, чоловік залишився живим.

«5 лютого о 14:36 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди – сінника в смт Довбиш Баранівського району. На місці події було виявлено охоплений вогнем сінник, розташований на відстані 0,5 м до сараю та 1,5 м до житлового будинку. Пожежу вдалося ліквідувати лише о 16:00, не допустивши її поширення на житлову забудову. Також на місці події було виявлено та направлено до лікарні каретою швидкої допомоги 38-річного чоловіка, що отримав 7% опіків тіла середньої тяжкості. У подальшому слідчо-оперативною групою було встановлено, що вищезгаданий громадянин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, намагався вчинити самогубство. На очах у жителів селища чоловік, за допомогою бензину з паяльної лампи, підпалив власний сінник та заліз в осередок загорання. Завдяки сусідам чоловіка вдалося витягти з вогню та стримати до приїзду карети швидкої допомоги. Незважаючи на спроби рятувального підрозділу та населення загасити пожежу, палій намагався підтримати процес горіння гумовими шинами та повторно вскочити у полум’я», – повідомляє сайт Місто Баранівка з посиланням на інформацію рятувальників.