Вибрати За

У Романові з благодійним концертом виступить гурт “Хуртовина”

16 жовтня о 17.00 в Романівському Будинку культури відбудеться благодійний концерт українського гурту ” Хуртовина” на підтримку ЗСУ.

Український композитор-пісняр Артур Железняк, автор хітів таких виконавців як Ірина Білик (“Рябина алая”, “О любви”, “Не такая как все”, “Помнить”, “Если ты хочешь…”), Віталій Козловський (“Шекспір”), Ассія Анатолій (“Надо просто любить”), гурту “Авіатор” (“Возвращайся”, “Подарок”) зі своїми друзями музикантами, нещодавно створили власний гурт – “Хуртовина”.




Цей колектив зараз гастролює Україною та дає благодійні концерти з метою збору коштів для ЗСУ, також музиканти виступають безпосередньо перед українськими військовими підрозділами і бійцями тероборони, а також у шпиталях. Свою благодійну діяльність “Хуртовина” здійснює за підтримки Управлінння стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача Збройних Сил України.

“Наші пісні це кулі , у творчому сенсі, що летять у ворога, в нашій визвольній боротьбі…”, – кажуть музиканти “Хуртовини”. В репертуарі гурту україномовні пісні у стилі поп, рок та хард-рок. Також до репертуару гурту вийшла пісня “Ми з України”, яку нещодавно заспівали майже усі найвідоміші українські зірки. Адже автором цієї пісні є саме Артур Железняк.

Солює у “Хуртовині” Дмитро Панченко, відомий українським глядачам з телешоу “Голос країни”. На ударних інструментах грає Сергій Царюк, якій раніше працював у колективі Дмитра Монатіка. Посаду бас-гітариста обіймає Дмитро Бєлов, який свого часу працював з Ігорем Воєвуцьким.

Романівський будинок культури