Вибрати За

У Врублівці чоловік розбив вікно адмінприміщення і викрав гроші, які збирали на ЗСУ

У ніч 6 на 7 травня у адмінприміщення Врублівського старостинського округу вліз крадій, який поцупив кошти, зібрані для потреб ЗСУ, та особисті речі працівників.

Про це Твій Романів повідомила староста Тетяна Якимчук.

Злодій потрапив на камери відеоспостереження.

У Житомирському районному управлінні поліції Твій Романів підтвердили факт крадіжки і зауважили, що розшукали підозрюваного чоловіка і вилучили вкрадене.

“Уранці 7 травня до поліції надійшло повідомлення старости села Врублівка Романівської громади про крадіжку. Потерпіла розповіла, що з приміщення сільської ради зникли її особисті речі та гроші, які у подальшому призначалися для потреб ЗСУ. На місці події працювали правоохоронці відділу поліції № 5 Житомирського райуправління. Поліцейські провели низку розшукових заходів та встановили, що до цього правопорушення може бути причетним 40-річний місцевий житель. Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Правоохоронці розшукали його за місцем проживання, там і були вилучені викрадені гроші та флакон з парфумами. Нині чоловік пояснює мотиви своїх дій слідчим у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація діяння – ч.4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Згідно з чинним законодавством таємне викрадення чужого майна, вчинене в період воєнного стану, карається позбавленням волі від 5 до 8 років”, – прокоментували в поліції.