Вибрати За

Суд продовжив термін розслідування кримінальної справи щодо службового підроблення документів посадовцями Миропільської ОТГ

У Єдиному реєстрі судових рішень 21 січня опубліковано ухвалу Любарського районного суду щодо продовження строку досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 КК України (Службове підроблення), вчиненого службовими особами Миропільської селищної ради попереднього скликання.

У документі йдеться, що службові особи Миропільської ОТГ за попередньою змовою з посадовими особами підрядних організацій, умисно внесли до офіційних документів – актів виконаних робіт форми №КБ-2В по капітальному ремонту покрівлі КУ «Миропільська ЗОШ І-Ш ступенів» в смт.Миропіль, актів виконаних робіт форми №КБ-2В по об’єкту: «Будівництво дошкільного навчального закладу на 30 місць по вул.Підкоритова, 1В в с.Печанівка, Романівського району, Житомирської області (завершення будівництва)» завідомо неправдиві відомості про виконання підрядниками робіт з проведення капітального ремонту та будівництва.



Суд продовжив строк досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому в січні 2021 року, до 13 липня 2022 року.

Варто зауважити, що вказані роботи з будівництва дитячого садочка у Печанівці виконувалися у 2016-2019 роках. У січні 2020 року Державна аудиторська служба оприлюднила звіт про виявлені втрати Миропільської селищної ради за 2017-2020 рік. Тоді в документі були вказані невідповідні витрати на обидва вищезазначені будівництва – і щодо будівництва садочку в Печанівці, і щодо ремонту покрівлі в школі.