Вибрати За

Романівчани до 10 квітня можуть безкарно легалізувати незаконну врізку у водогін, пізніше – штрафуватимуть




тиск води у Романові

РКП “Сервіс” оприлюднило повідомлення, в якому йдеться про можливість легалізувати незаконну врізку у водогін та каналізаційну мережу. така можливість є до 10 квітня, пізніше – штрафуватимуть.

Публікуємо повідомлення РКП “Сервіс” дослівно:

“До уваги всіх романівчан, які самовільно підключились до мереж водопроводу та каналізації і не оформлені в РКП «Сервіс», як абоненти, можуть звернулись до РКП «Сервіс» для узаконення нелегального підключення. Штрафні санкції та стягнення застосовуватись не будуть до 10.04.2021року!
Всі бажаючі узаконити підключення своїх будинків до мереж можуть звернутись за адресою: пров. Путиліна, буд. 6
Нагадуємо, що згідно з «Правилами користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України», затвердженими Наказом Мінжитлокомунгоспу України від 27.06.2008 №190 та зареєстрованими Міністерством юстиції України 07.10.2008 №936/15627 неоформлене в Водоканалі приєднання до систем водопостачання та водовідведення, яке виконано без проекту, узгодженого з РКП «Сервіс», є самовільним і підлягає відключенню від мережі без попереднього письмового повідомлення. Витрати, пов’язані з відключенням і можливою ліквідацією самовільного підключення, оплачуються його власником.”