Вибрати За

Романівські волонтери відправили в зону ООС Великодні посилки

16 квітня волонтерська група Берегиня відправила в зону АТО великодні посилки.

Про це Твій Романів повідомила Ірина Савчук, координатор волонтерської групи.

“Зібрали дуже багато – повний бус. Багато людей допомогли нам. Відправили і яйця-крашанки, і пасочки, і багато випічки, волонтерки “Берегині” наготували безліч смаколиків – і гречаники, і олів’є, і вінегрети, багато всякого, аби воїни змогли влаштувати свято, як у дома. Їжу освятили настоятелі двох храмів Романова – отець Ярослав та отець Іван. Також відправили дрова та необхідну деревину, речі побутового вжитку”, – зазначила Ірина Савчук.

Частину з того, що відправили, підготували волонтери “Бабусиної кухні”. Волонтерка Наталія Бурлакова, у якої вдома готувати збираються волонтерки з мікрорайону склозаводу, розповіла, що цього разу для воїнів ООС “Бабусина кухня” підготували 20 літрів борщової заправки, 24 кг сала з часником і перцем, зразів, голубців, печінкових котлет, кишки “По-поліськи” – 15 відерець по 5 літрів. Нафарбували 90 крашанок, напекли 3 ящики пасок, ящик кексів та 3 ящики печива.

Тож Наталія Бурлакова дякує всім учасникам “Бабусиної кухні”, які цього разу долучилися до приготувань і збору всього необхідного: Тетяні Буліч, Тетяні Кучинській, магазину “Сільмаг”, сім’ї Радановичів, сім’ї Атаманчуків, Ользі Сидорчук, магазину Лісничок, Вітюк Анні, Нараєвській Валентині, Тарасовій Ларисі, Матусевич Оксані, Оржеховському Юрію, Галанзовській Майї, Вітюк Олені, Бондарчук Полі, Ткачук Марії, магазину “Люкс”, Валентині Маскевич-Росінській, Шкорупській Наталії, сім’ї Бурлакових. Отцю Івану Майку, який освятив всі приготовані смаколики.

Фото Наталії Бурлакової