Вибрати За

Романівський райсуд виніс вироки чоловікам, що вкрали холодильник, алкоголь та посуд




Наприкінці грудня Романівський районний суд виніс вироки особам, що вчинили крадіжки на Романівщині.

30 грудня був оприлюднений вирок трьом чоловікам, один з яких був судимий. Зокрема у квітні минулого року чоловіки на підводі приїхали до пустуючого будинку і викрали холодильник «GENERAL FROST 175.7» Суд визнав чоловіків винними, призначив покарання у вигляді позбавлення волі на 4 роки, але звільнив від нього з випробувальним терміном 2 роки.

28 грудня був оприлюднений вирок чоловіку, який був судимий вже 5 разів. Зокрема у січні 2020 року він поцупив з підсобного приміщення, що знаходилося поблизу урочища Виспа у Романові 5 пляшок алкоголю, а за кілька днів вночі обікрав підсобне приміщення біля багатоквартирного будинку. Викрав 2 алюмінієві миски місткістю 5 л., алюмінієву каструлю, місткістю 3 л., 2 емальовані миски місткістю 10 л., 1 емальоване деко, всього на загальну суму 798 грн. 34 коп.

Суд визнав чоловіка винуватим у скоєнні злочинів, передбачених частиною 3 статті 185КК України та призначив покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі. На підставі частини 1 статті 71 КК України, шляхом часткового складання покарання, призначеного за даним вироком та покарання, призначеного за вироком Баранівського районного суду Житомирської області від 13.11.2018 року, остаточно призначив покарання у виді 4 років позбавлення волі.