Вибрати За

Романівське підприємство «Piramida-Брук» виготовляє морозостійку плитку, блоки для будівництва та парканів

Ось уже три роки у Романівській громаді працює підприємство «Piramida-Брук». Роботу підприємства міг помітити чи не кожен житель Романова та багатьох сіл громади – мощені двори з кольорової цементної бруківки стали частиною дизайну багатьох приватних дворів та установ.

«Piramida-Брук» з початку своєї діяльності виготовляла різні типи вібропресованої бруківки для мощення дворів, алей, під’їзних доріжок та майданчиків. Сірі, червоні, жовті, різнокольорові двори впадають в око, підкреслюють стиль і дизайнерське оформлення екстер’єру. Вимощена плитка надійно служить роками, витримує морози, різкі перепади весняних та осінніх температур – від сильних морозів до дуже раптового потепління і навпаки. На плитці не утворюються калюжі чи льодові кірки взимку.  Нині асортимент підприємства значно розширився, видів плит стало більше, а кольорова гама охоплює всі барви веселки – будь-яке побажання клієнта.

«Piramida-Брук» виготовляє бруківку будь-якої форми та кольорової гами, можливий мікс кольорів в одній ценглинці. Бруківка стійка до перепадів температур, легко переживає найнесподіванішу сучасну зиму і не тріскається при раптовому похолоданні чи потеплінні. Бруківка стійка до зношування, колір не стирається з часом, витримує сильне навантаження. Ще однією важливою перевагою є відсутність калюж після дощу, і, відповідно, ожеледі взимку.

Фахівці «Piramida-Брук» не тільки виготовлять для вас плитку, а й зроблять заміри, підберуть та порекомендують найкраще дизайнерське оформлення, підберуть товщину плитки під заплановане навантаження, підготують територію і вкладуть плитку. При потребі – знайдуть транспорт для доставки плитки в будь-яких об’ємах.

Крім того «Piramida-Брук» розширила асортимент – виготовляє звичайні будівельні блоки, а також дизайнерські, для оформлення парканів та інших будівель. Блоки можуть бути банально сірими, а можуть і кольоровими, і з вкрапленнями, і з кількома кольорами – «Piramida-Брук» виконує будь-яке побажання клієнта. В асортименті підприємства каналізаційні кільця, люки та цементні секції паркану.

Телефони для консультації та замовлення:
067-377-54-77; 067-308-70-77