Вибрати За

Романівська селищна рада проводить анонімне опитування, готуючи проєкт програми соціально-економічного розвитку та бюджет громади на 2023 рік

У рамках підготовки проєкту Програми соціально-економічного розвитку та бюджету Романівської громади на 2023 рік Романівська селищна рада проводить опитування серед жителів громади.

Про це Твій Романів повідомили у фінансовому управлінні Романівської селищної ради.

У описі опитування зазначено:

Шановний мешканцю громади!
В рамках розробки Програми соціально-економічного розвитку та Бюджету Романівської ТГ на 2023 рік робоча група проводить це опитування для визначення основних проблем, які на вашу думку існують в громаді.
Сьогодні надто складно забезпечити розвиток усіх сфер, проте найважливішим є збереження нині діючих бюджетних закладів Громади. Ваша думка для нас є важливою, вона обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку нашої громади у непростий час війни! 
Заздалегідь дякуємо вам за час та ідеї!
“.

Взяти участь в опитуванні можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSOh9bmS_E5M5UeUgMXWrnZXi-LugPXXPfNcEwZBikZcFHeA/viewform?fbclid=IwAR0ufcsaVcMpperjin68JESqAAsrRSjGfCFYDDwI34NaaZYJFIqEDVwNJEw