Вибрати За

Продовжуєш вести бізнес і сплачуєш податки – підтримуєш економіку громади! Підприємців закликають за можливості відновлювати роботу

В умовах активної агресії росії багато підприємців Романівської та Миропільської громад призупинили діяльність. Більшість з них намагаються бути корисними – вступають в тероборону, Варту правопорядку, волонтерять, тощо. Але антикризовий штаб закликає підприємців, які не несуть службу в ЗСУ і зараз не відстоюють країну на фронтах, відновлювати бізнес і зберегти економіку громади.

Адже кожна сплачена гривня податку – це світло у Романівській лікарні і сільських фельдшерських пунктах, це вчасно закуплені медикаменти, це справна водомережа, це вчасно вивезене сміття, це опалення у об’єктах критичної інфраструктури, це зарплати людей, які продовжують роботу попри війну – лікарів, працівників сфери соцзахисту, вчителів, пожежників, правоохоронців. Це забезпеченість пальним екстрених служб. Це можливість придбати необхідне для захисту громади та допомоги біженцям. Кожна гривня податку допоможе вистояти громадам у складний період.

Звісно, ми розуміємо, що не кожен бізнес нині зможе мати гарні прибутки, не кожен бізнес може підтримувати свою діяльність через відсутність постачання необхідних продуктів чи матеріалів. Але кожен проданий вами товар, кожна надана послуга – це кілька гривень, які утримують громади від економічної кризи. Разом – ми сила!

Продовжуючи свою звичну роботу – ви допомагаєте громаді!

Антикризовий штаб