Вибрати За

Президент футбольного клубу «Зоря» Ігор Ходак на підсумках спортивного року: Романів демонструє очевидний прогрес і ми підтримуватимемо його й надалі



Ігор Ходак, депутат Житомирської обласної ради від політичної партії «Наш край» взяв участь в підбитті підсумків минулорічного чемпіонату Житомирщини з футболу.

З Романівської громади в обласному чемпіонаті брали участь дві команди – «Зоря» та ще один молодий колектив, який об’єднався в команду «Зоря-2».

Молодіжна «Зоря-2» посіла призове третє місце серед команд Другої ліги.

Команда «Зоря» (Романів) серед найсильніших команд Житомирщини у підсумковій таблиці зайняла четверте місце.

Сприяє розвитку футболу на Романівщині Ігор Ходак, генеральний директор ТОВ «ВІВАД 09», депутат Житомирської обласної ради, Президент футбольного клубу «Зоря». Саме завдяки підтримці мецената команди мають змогу брати участь в чемпіонатах.

Урочисто нагородив романівські футбольні команди Руслан Павлюк голова  Житомирської обласної асоціації футболу.

«За останні роки Романів демонструє очевидний прогрес розвитку футболу. І вважливу роль у цьому процесі відіграє допомога Ігоря Ходака. Тож, бажаю вам сили, витримки та майбутніх перемог», – зазначав Руслан Павлюк.

Ігор Ходак, як Президент футбольного клубу «Зоря» в свою чергу наголосив, що футбол і надалі буде пріоритетним  видом спорту, романівські футбольні команди мають надійну підтримку.

Надія Довбиш