Вибрати За

Поліція проводить три профілактичні акції у Романівській громаді: “Мопед”, “Пішохід та Велосипедист” та “Безпечні весняні шляхи 2023”

У Романівській громаді поліція розпочала проводити три профілактичні акції.

Про це Твій Романів повідомили у секторі поліцейської діяльності №1.



В період з 1 квітня до 31 жовтня 2023 року проводяться цільові профілактичні заходи під умовною назвою ” Мопед”, спрямовані на виявлення та затримання викрадених мото-транспортних засобів, профілактика аварійності та зниження тяжкості її наслідків.

Впродовж квітня 2023 року проводиться комплекс заходів “Пішохід та Велосипедист”. Акція спрямована на профілактику аварійності та зниження тяжкості її наслідків, дотримання пішоходами та велосипедистами вимог правил дорожнього руху.

З 31 березня по 30 квітня 2023 року також проводяться профілактичні заходи “Безпечні весняні шляхи 2023”. Щоденно проводяться обстеження небезпечних ділянок доріг, за результатами яких інформується Управління патрульної поліції з направленням відповідних матеріалів для вжиття заходів реагування (ямковість, знаки, розмітка).

Тож поліція нагадує всім учасникам дорожнього руху про необхідність дотримуватися правил дорожнього руху. Це стосується водіїв автівок, велосипедистів, пішоходів – всі мають дбати про безпеку, виконувати правила та поважати один одного на дорозі.