Вибрати За

Обережно, слизькі дороги: на Романівщині автівки скидає і заносить на дорогах




Дороги Романівської громади вже котрий день нерозчищені, а часто – небезпечні для водіїв.

Погодні коливання: опади-відлига-мороз, покрили вулиці шаром льоду, щедро всіяним намерзлими брилами. Дороги та вулиці не посипані.

Траси теж слизькі й небезпечні. 29 січня близько 7 ранку траса Романів-Залужне-Висока Піч була непосипана, а спецтехніка стояла просто посеред перехрестя в Залужному. Біля Голубина авто злетіло зі слизької дороги в кювет. На узбіччях дуже багато слідів від авто, які занесло в кювети. Пізніше 29 січня трасу таки посипала техніка Служби автомобільних доріг у Житомирській області..

А от дороги місцевого значення залишилися нечищені і небезпечні. Особливо небезпечні ділянки дороги від Романова до Монастирка, де в рамках Великого будівництва проводять капремонт дорожнього покриття і закрили проїзд через мости і пустили транспорт в об’їзд. Досить часто автівки там заносить.

У Биківці через стан доріг 29 січня не виїхав на рейс шкільний автобус.

А 28 січня у Романові на одній з вулиць відбулося зіткнення автомобілів ВАЗ 2109 та “Тойоти”. У результаті ДТП ніхто з людей не постраждав, транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

За прогнозами синоптиків Романівщину найближчим часом очікують погодні коливання від -9 вночі до +2 вдень, тож слід очікувати ожеледі.