Вибрати За

Подорожуючи навчались: двоє учнів Романівської гімназії разом із викладачкою Ліаною Шермазанян пройшли міжнародне стажування у Дубаї



З 27 листопада до 6 грудня учні Романівської гімназії Бучко Дмитро Ігорович та Охота Юлія Василівна проходили міжнародне стажування у Дубаях, куди полетіли разом із своєю викладачкою Ліаною Сашівною Шермазанян.

Подорож відбулася в рамках міжнародної програми, участь у якій, завдяки старанням Ліани Шермазанян, з травня 2021 року бере Романів.

Навчались подорожуючи: Дмитро та Юлія вдосконалювали свою англійську, відвідуючи найцікавіші місця у Дубаї. Зокрема побували на міжнародній ярмарці Global Village, у найбільшому парку квітів Miracle Garden, відвідали Dubai Frame – це дві 150-метрові скляні вежі, на вершину яких – 48 поверх, охочих доставляють швидкісні ліфти, а також були у тематичному парку Dubai Garden Glow та у справжньому оазисі у центрі міста – Zabeel Park.

Нагадаємо, після приєднання Романова до міжнародної програми навчань, разом з Ліаною Шермазанян Дубаї відвідав її учень Євгеній Турбовський.