Вибрати За

Лише спільними зусиллями робляться справи, – романівський селищний голова Володимир Савченко




Молода Романівська громада робить лише свої перші кроки. Зрозуміло, що громада із малорозвиненою інфраструктурою та нестабільною економікою насамперед вирішує першочергові завдання, тому, на превеликий жаль, не може наразі приділити достатньої уваги та коштів дозвіллю дітей. І саме тут на допомогу приходять люди із небайдужим серцем.

Лише у цьому поточному році Віктор Развадовський як голова фракції політичної партії «За майбутнє» спрямував у Романівську територіальну громаду із обласного бюджету 440 тисяч гривень на встановлення дитячих майданчиків у селах Ульянівка, Гордіївка та містечку Романів.

Доречно зауважити, що у селі Ульянівка старостою Ольшанського старостинського округу Вадимом Голумбйовським було організовано громадське слухання, де майже одноголосно обрали місце встановлення дитячого майданчика. У селі Гордіївка староста Олена Войцехівська також спільно із односельцями обрали найзручніше місце дозвілля дітвори.

У Романові спочатку планували збільшити уже існуючий дитячий майданчик у парку Шевченка, але оскільки у парку заплановано реконструкцію, то вирішили, що встановлення там нових каруселей наразі є недоцільним. Також хочеться зазначити, що нещодавно за ініціативи та особистої участі депутата селищної ради Марини Кулак коштом селищної ради здійснено ремонт та фарбування каруселей та лавочок у місцевому парку.

Оскільки до селищної ради багаторазово зверталися жителі мікрорайону склозаводу про відсутність безпечного місця дозвілля їхній дітей, то до справи долучилися секретар селищної ради Юрій Чумаченко та депутат Олексій Капінус. Зустрівшись із місцевими жителями, запланували першочергові дії. На сьогодні уже розпочато очистку мініпарку від старих дерев, будівництво зручної зупинки для шкільного автобуса (коштами депутата обласної ради, місцевого підприємця Ігоря Ходака). Тому розмістити саме на склозаводі новий дитячий майданчик було доцільним і одностайним. Дуже приємно, що спільними зусиллями дарується радість наймолодшим мешканцям.

Нехай кожному воздасться сторицею за його діяння. Здоров’я та добробуту нам усім!


Володимир Савченко, романівський селищний голова