Вибрати За

Корисна смачна випічка для здорового харчування: «Матат хліб» пропонує білий, сірий та темний хліб на заквасці

А ви вже смакували нові білі буханці від «Матат хліб»? А обрали який для вас смачніший: сірий чи темний? Чи купуєте всі одразу, адже кожен з них смачний і особливий.

Справжній білий хліб без жодного зайвого інгредієнта: лише закваска, борошно, сіль та вода. Жодних розпушувачів, ароматизарів та інших домішок. Дійсно смачний і корисний хлібчик.

Неймовірно витончений на смак сірий хліб, до складу якого входять: вода, борошно, закваска, сіль, мед, насіння соняшника та льону. Дуже смачний темний хліб, до якого входять: вода, борошно, закваска, сіль, мед, солод, насіння кунжуту та льону.

 Як бачите, нічого зайвого, секрет – у магії виробництва і любові пекаря до своєї роботи. І зрештою яка ж виходить смакота: скибка білого з маслом до ранкової кави, бутерброд з сиром, гарячий тост з медом чи варенням. Ідеальне доповнення до обіду чи вечері. Будь-який хлібчик від «Матат хліб» точно задовольнить вас. Але кого ми обманюємо? Одного буханця точно буде мало, адже пахучий рум’яний хрумкий хлібчик ви, як у дитинстві, обгризете дорогою додому, а можливо і з’їсте повністю. Тому варто одразу брати два 🙂

Буханці від «Матат хліб» довго залишаються свіжими, порадують гарним вишуканим смаком гурманів та подбають про здоров’я. Придбати хліб можна у роздрібних магазинах у Романові, детальніше – тут.