Вибрати За

Команда Романівської гімназії виборола срібло в районному етапі Кубку Міністра оборони України




5 жовтня у с. Садки Березівської громади відбулася Першість Житомирського району обласних змагань з футзалу серед допризовної молоді на Кубок Міністра оборони України, присвячених Дню захисника України.

Романівську громаду у відбірковому турнірі представляли футболісти-переможці першості громади – команда ОЗЗСО “Романівська гімназія” (вчитель фізичного виховання Володимир Романчук).

У першій грі Романівські допризовники поступилися команді Черняхівської громади у три сухі м’ячі, а у другій впевнено здолали команду одноліток з Хорошівської громади з рахунком 6:2.За результатами усіх зіграних матчів команда “Романівської гімназії” здобула ІІ місце.

Найкращим гравцем Першості Житомирського району з футзалу серед допризовної молоді став Стаковський Дмитро. Він разом із Грицуном Михайлом отримали, в рамках заохочення талановитої молоді, путівки на ІІІ оздоровчу зміну для оздоровлення та відпочинку у санаторій в м. Трускавець.

Команди-призери відбіркових змагань нагороджені медалями, кубками та грамотами від Житомирської райдержадміністрації та Житомирської районної ради.

Матеріал відділу культури, туризму,
молоді та спорту Романівської селищної ради