Вибрати За

Звернення Світлани Власюк, миропільського селищного голови

Слава українському народу, слава нашій армії, слава вам, друзі та земляки!

Я безмежно пишаюся нашими збройними силами, тобою, мій український народе!

П’ятий тиждень повномасштабної війни на українській землі! Місяць незламної боротьби! Україна вистояла! Люди навчились єднатися, допомагати один одному, працювати на Перемогу. Самовіддано охороняють наш спокій добровольці місцевої оборони, здійснюючи цілодобове патрулювання. Допомагають волонтери, доставляючи найнеобхідніші речі для переселенців. Працюють медики, вчителі, бізнес, завозяться продукти в магазини. Активно розпочали польові роботи аграрії. Дякую справжнім господарям своєї землі, волонтерам – побратимам з дружніх європейських країн, особливо з Польщі, місцевим меценатам Романівщини, Миропілля, небайдужим патріотам-землякам.

Дякую всім, хто приймає переселенців, готує обіди, пече пироги для наших воїнів, які на передовій, добровольців, які оберігають наш спокій у громаді.

Проте, як були, так і залишились ті, які вічно невдоволені – диванні експерти. Вони знають все: як навчати, виховувати, лікувати та воювати! Звертаюсь до вас, шановні! Щось не бачу тих грамотіїв ні серед волонтерів, ні серед мобілізованих, а лише – серед заброньованих! Благо, що таких в нашій нації меншість.

Не зважаймо, ми все одно переможемо! Весна очистить, відмолодить дасть нове життя!

Не чекаймо на допомогу, а працюймо, засіваймо, піднімаймо економіку, перемагаймо російського окупанта! Нехай возродиться українська земля з новою силою заради життя наших дітей, онуків та далеких нащадків!

Слава Величній Україні! Слава Героям-захисникам! Слава Нації!