Вибрати За

Звернення Миропільської селищної ради стосовно ситуації в громаді

Станом на сьогодні ситуація в громаді контрольована.

Державні установи працюють в штатному  та позаштатному режимі. Працівники селищної ради, крім основної діяльності, забезпечують життєдіяльність населення в умовах воєнного стану. Нараховується та виплачується заробітна плата бюджетним установам, проводиться оплата енергоносіїв та комунальних послуг.

Працюють магазини, аптеки, лікарня, банк. Гострого дефіциту продуктів та товарів повсякденного попиту немає.

Територією громади ведеться патрулювання на визначених постах, контролюються  усі населені пункти, щоб не допустити проявів злочинності та диверсій. У пункті антикризового реагування налагоджене цілодобове чергування. Управління та безпосереднє функціонування місцевої самооборони здійснюється чоловіками-добровольцями.  Дякуємо вам, наші мужні захисники!



До Мирополя та сіл прибувають громадяни з різних регіонів України. В селищній раді здійснюється їх реєстрація. У Територіальному центрі можна вибрати необхідні речі, одяг та взуття, які благодійно приносять мешканці громади. Дякуємо, що відгукнулися!

Активно діє волонтерський рух: гуманітарна допомога, зібрана від небайдужих мешканців громади та закуплена за благодійні кошти, систематично відправляється до місць, де її потребують наші Воїни та мирні жителі, що страждають від жахіття терористичної війни. Ваша допомога – важлива!

З понеділка, 14 березня,  заклади освіти відновлять освітній процес у форматі дистанційного навчання. Діти шкільного віку, які вимушено переїхали до громади із зони активних бойових дій, можуть долучатися до навчання, перед цим заповнивши реєстраційну форму, розміщену на сайті в оголошенні нижче.

З питаннями та проблемами, що виникають, будь ласка, звертайтеся безпосередньо до працівників селищнгої ради у будь-який день тижня. Контакти розміщено в оголошеннях раніше.

Разом щодня та щогодини наближаймо Перемогу! Слава Україні!