Вибрати За

Звернення керівництва Миропільської ОТГ до жителів громади щодо COVID-19

Шановні жителі громади!

Ситуація із захворюваністю на території громади, на жаль,  не дає підстав для оптимізму.

Тому звертаюся до вас, шановні мешканці громади, з проханням бути надзвичайно відповідальними і неухильно дотримуватися карантинних заходів та обмежень: не виходити без потреби з дому, спілкуватись із близькими за допомогою телефону, максимально обмежити коло контактів, користуватись засобами індивідуального захисту, часто мити руки, консультуватись із сімейним лікарем по телефону. Від кожного з нас залежить наше здоров’я та здоров’я наших рідних, близьких, всіх, хто нас оточує. Від нашої з вами свідомої поведінки залежить, як швидко наша громада  зможе повернутися до звичайного повсякденного життя, як швидко відкриються садочки, чи вчасно школярі підуть до школи, чи будуть працювати у звичному режимі установи, підприємства, організації.

Окремо хочу звернутися до підприємців сфери послуг, торгівлі, розважальних закладів щодо неухильного дотримання ними протиепідемічних заходів.

Прошу наших священників, духовних лідерів громади, з розумінням і відповідальністю поставитися до вимог карантину та вберегти від захворювання себе та членів своїх парафій.

Сподіваюсь на розсудливість та розуміння ситуації, і дякую за високу соціальну свідомість та відповідальність.
Пам’ятайте!  Захворіти на COVID-19 може будь-хто.  Але у  зоні підвищеної небезпеки особи у віці понад 60 років та люди з хронічними хворобами.

Будьте толерантними, турботливими.  Дбайливо, ввічливо ставтеся один до одного, особливо до родин хворих на COVID-19 та медичних працівників громади!

Будьте здорові! Бережіть себе та близьких вам людей!

З повагою в.о.селищного голови, секретар ради Тетяна ЄВСЕЄНКО

За повідомленням КНП “Миропільська АЗПСМ”, станом на 20 серпня 2020 року в Миропільській ОТГ захворіло на COVID-19 37 осіб , одужали – 9 , помер – 1 .