Вибрати За

Звернення Володимира Савченка, романівського селищного голови

Шановна романівська громадо!

Ще одна ніч війни на території громади пройшла спокійно, наш спокій надійно охороняли бійці ТО та представники «Варти правопорядку».

Звечора були проблеми із мобільним зв’язком через пошкодження у сусідній області, але вони були швидко усунені.



Хочу застерегти, що ворог усіма силами намагається зламати бойовий дух українців. Багато сайтів громад зламані, на офіційних сторінках з’явилися публікації про капітуляцію України та підписання мирного договору з РФ від імені президента України. Учора звечора були проблеми і з сайтом нашої селищної ради, але зараз усе працює у звичному режимі. Також російські окупанти поширюють списки з персональними даними та фото нібито членів ДРГ, які працюють проти України. Мета подібної тактики – створити хаос і дезорієнтувати захисників України, налаштувати їх один проти одного та «загрузити» СБУ перевіркою дезінформації, відволікаючи від більш важливих справ безпеки держави. Просимо всіх НЕ вірити, НЕ реагувати і НЕ розповсюджувати подібну провокаційну інформацію.
Зараз наша громада, як ніколи, злагоджено працює, спільними зусиллями наближаючи перемогу.

Звичайно, підсумки підбиватимемо пізніше, але згуртованість, активна життєва позиція та посильний вклад кожного жителя громади – це і є ті цінності, що стати пріоритетними і домінуючими. Україна вдячна кожному, хто сьогодні захищає Україну не лише зі зброєю в руках, а й плете маскувальну сітку, ліпить вареники, пече пироги, приносить продукти харчування, теплий одяг, телефонує з приводу підозрілих осіб; усім, хто душею і серцем вболіває за Вітчизну та не покинув її у важкий час.

Сили та терпіння нам усім! Україна переможе нашими спільними зусиллями! Слава Україні!

Володимир Савченко, романівський селищний голова.