Вибрати За

Де придбати «розумний» прилад, який самостійно передає покази лічильника газу?

Модем 104.ua Smart – це прилад дистанційної передачі даних, який самостійно передає дані про спожитий енергоресурс на сервер диспетчерської служби по каналу GPRS-зв’язку. Такий розумний прилад стане в нагоді споживачам Житомиргазу, які не хочуть витрачати час на передачу показань лічильника газу.

Своєчасна передача показань гарантує точний розрахунок спожитого газу. Саме тому дистанційний пристрій передачі даних забезпечить виконання важливої функції без нагадувань та втручань власника оселі.

У 2022 році понад 700 споживачів газу на Житомирщині вже оцінили переваги 104.ua Smart. Тож пропонуємо зробити це і вам:

1. Розумна система автоматично зчитує та передає показання.

104.ua Smart отримує від лічильника імпульсні сигнали, що надходять від датчика імпульсів, накопичує та зберігає дані про об’єм спожитого газу. Щогодинні та цілодобові дані прилад зберігає впродовж 90 діб, щомісячні – впродовж 12 місяців.

2. Зберігається інформація про час та характер аварійних ситуацій, реєструє вплив магнітного поля.

Завдяки роботі даного «розумного» пристрою, дані передаються на сервер диспетчерської служби АТ «Житомиргаз» по каналу GPRS-зв’язку. Режим роботи модему — безперервний. Його живлення здійснюється від вбудованої літієвої батареї, яка забезпечує безперервну роботу не менше 10 років.

3. Легко контролювати обсяги спожитого газу навіть з мобільного телефону.

За допомогою модему кожен має можливість оперативно контролювати споживання блакитного палива онлайн. Адже вся інформація зберігається в Особистому кабінеті споживача на сайті 104.ua.

Придбати смарт-модем 104.ua Smart та отримати фахову консультацію можна у найближчому до вас 104.ua Клієнтському просторі Житомирської області та за номерами телефонів: 0 800 304 104, 0412 55 80 04