Вибрати За

День відпочинку та забав в костелі Святого Станіслава в Романові. Фоторепортаж

1 червня в Романові в костелі Св. Станіслава для дітей із найвіддаленіших сіл району влаштували день відпочинку та забав.

Дітей із Вил, Соболівки, Жовтого Броду, Старочуднівської Гути, Червоних Хаток, Залужного, Разіного та Романова організовано, на спеціально замовлених автобусах, привезли до костелу, де була облаштована  розважальна площадка. На сцені по черзі виступали як самі дітки, так і сестри та просто прихожани. Разом з малюками танцювали, співали, грали в різноманітні ігри. Було організоване харчування – бутерброди, а ближче до вечора смажили сосики на вогнищі та їли морозиво.  Свято тривало від самого ранку і аж до 5 вечора.
“Ми хотіли подарувати дітям із сіл трішки якогось незвичного дійства, свята. Адже в таких віддалених селах для маленьких хлопчиків та дівчаток є дуже мало розваг, а таких організованих забав ще менше. Тож ми влаштували цей день спеціально для них і плануємо що це свято стане щорічним”, – прокоментував журналісту подію настоятель костелу Св. Станіслава ксьонз Рішард Дзюба.

7FwdbvKznFM F31XnYAPmU8 goZ7tELitcY h6452M8BoJ0 JyCrI7dCd6w LaYwjOXMwFM tKeZwcL_Y00 wcyDJ9xMkNo WYAkIn0mzjQ zoRrT6rKsOM ZXTAu9jaPRw