Вибрати За

ГО “Глорія” влаштувала для людей з інвалідністю Романівщини триденну екскурсію до Львова




Громадська організація людей з інвалідністю «Глорія» 15 серпня організувала і провела триденну екскурсійну поїздку до славетного українського міста Львів. При формуванні екскурсійної групи перевага надавалась для дітей з інвалідністю.

Екскурсія розпочалась з відвідання чудового зоопарку у місті Рівне. Діти були в захваті від побаченого.

У Львові на учасників групи чекала насичена туристична програма – пішохідна екскурсія «Середньовічні квартали Львова» та екскурсія «Львівські підземелля».

На третій день екскурсії учасники відвідали Почаївську Успенську Лавру та  джерело Святої Анни –  найвідоміші українські Святині, де отримують зцілення від різних хвороб тисячі людей.

Громадська організація «Глорія» від імені чотирьохсот людей з інвалідністю, з якими вона працює, висловлює щиру подяку людям, завдяки безкорисній допомозі яких, відбулась ця екскурсія. Це Дейсан Микола Миколайович та Мельник Іван Олександрович, які вже багато років підтримують роботу організації, а також Шифрук Сергій, Трушківський Віктор, Мичківський Олександр. Приємно і важливо, що кожного року до меценатства та благодійництва долучаються нові люди. Так у цьому році вагому фінансову підтримку у проведенні екскурсії надав Сароян Азат Абрамович, за що йому  велике спасибі. Також хочемо подякувати директору КНП «Романівська лікарня» Серт Ірині Валеріївні за допомогу в організації проведення тестування екскурсійної групи.

Голова ГО «ГЛОРІЯ»  О.І.Гаврилюк