Вибрати За

Біля парку Шевченка та біля Виспи у Романові встановили нові дорожні знаки

У Романові поблизу парку Шевченка на ділянках вулиць Коцюбинського та Костельної встановили нові дорожні знаки.

Зокрема рух обабіч парку тепер односторонній: в напрямку до лікарні можна їхати по вул. Коцюбинського, назад – вулицею Костельною.




Рішення про встановлення одностороннього руху на цих ділянках вулиць прийняли члени виконавчого комітету Романівської селищної ради 24 листопада.

Також поблизу Виспи встановлено знаки “Рух транспортних засобів, маса яких перевищує 7 т, заборонено”. Такі знаки встановлені на усіх дорогах, що ведуть до Виспи. Рішення про встановлення цих знаків було прийняте 14 вересня на засідання виконкому Романівської селищної ради.




На сайті державних закупівель Прозорро розміщені дві закупівлі Романівської селищною радою дорожніх знаків. Одна вартістю 8980 грн, інша – 55 860 грн.

У відділі житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, благоустрою та комунальної власності Твій Романів пояснили, що в межах однієї закупівлі були придбані знаки “Початок населеного пункту” та “Кінець населеного пункту” “Романів” та три дорожніх знаки: 1 – “Рух транспортних засобів , маса яких перевищує 7 тон, заборонено”, 1 – “Діти”, 1 -“Пагорб”. В межах іншої закупівлі придбали 20 знаків “Пагорб” (їх планують встановити разом з лежачими поліцейськими біля навчальних закладів), 10 знаків “Діти”, 2 знаки “Дорога з одностороннім рухом” , 2 знаки “Рух заборонено”, які встановили біля парку Шевченка, а також кріплення.