На фестивалі вуличної їжі в Києві романівчанка Анна Гонтарук готує страви з равликів та жаб

11 вересня у Києві на Платформі Атр-завод стартував 14-й фестиваль вуличної їжі. Фестиваль набув неабиякої популярності в Україні, він щоразу дивує новими шаленими ідеями та неймовірними смаками страв. Серед учасників фестивалю є й романівчанка Анна Гонтарук, яка разом з чоловіком Євгенієм готують равликів та жаб.
Щоб знайти вишукані делікатеси на величезній території слід шукати вивіски «Ulitka bar» та «Frog&chips». Там мешкають іграшкові жабка Прохор та равлик Уляна, які виконують бажання. В «Frog&chips» вам запропонують жаб’ячі лапки, мариновані в соусі і обсмажені в темпурі з картоплею, огірком та соусом на вибір та жаб’ячі лапки на грилі з овочами. І аж 14 різних делікатесів готують в «Ulitka bar» з равликів. Це і равлики ,які подаються в панцирах, це салати і роли, і навіть сандвічі з равликів.
Для приготування своїх страв сім`я Гонтаруків в основному використовують виноградних равликів. Також до справи долучилася мама Анни – романівчанка Тетяна Мельник, яка допомагає збирати і готувати равликів.
«Мама з татом почали допомагати нам і збирати равликів з початку цього сезону. Вони самі висловили бажання допомогти. Частково равликів ми також закуповуємо і на фермі біля Києва», – розповіла Твій Романів Анна Гонтарук.
«Ulitka bar» та «Frog&chips» частують делікатесами бажаючих поки лише на фестивалях вуличної їжі. Хоча від початку Анна з Євгенієм займалися не равликами, а бюргерами. З ними вони прийшли вперше на 6-й фестиваль вуличної їжі. З часом з’явилася ідея приготування равликів, а віднедавна й жабок. Анна Гонтарук каже, що вони мають ще нові ідеї, але поки розголошувати їх не буде. Це буде сюрпризом для фанатів «Ulitka bar».
Фото зі сторінки Ulitka bar у facebook