Вибрати За

Ігор Ходак подарував РКП «Сервіс» новий сучасний сміттєвоз

Цього тижня у Романові комунальники збирають сміття на новому сміттєвозі.

Про це Твій Романів повідомив Валентин Левкович, керівник РКП «Сервіс».

«Новий автомобіль нам подарував генеральний директор ТОВ «Вівад 09» Ігор Ходак. Це дуже відчутна і потужна допомога підприємству, яке обслуговує населення переважно на старезних автомобілях і немає можливості закуповувати таку дороговартісну техніку самостійно. Новий сміттєвоз значно більший за ті, які зараз працюють в «Сервісі» – він вміщує тонну сміття. Автомобіль самостійно завантажує контейнер, спресовує відходи, сміття не розлітається округою. Він акуратно розвантажується на звалищі. Подібні сміттєвози давно обслуговують міста України, тож ми щиро вдячні Ігорю Ходаку, що така можливість з’явилася і в Романові», – розповів Валентин Левкович.




На разі сміттєвоз обслуговує точки, які мають відповідні контейнери для сміття – мікрорайон п’ятиповерхівок на Лялевича, багатоповерхівок в ПМК, магазини на площі Єдності, приватні підприємства. Найближчим часом РКП «Сервіс» планує закупити ще контейнерів, аби збільшити кількість точок обслуговування саме цього авто. Також комунальне підприємство просить у приватних підприємців, які мають можливість, самостійно придбати відповідні контейнери, аби сміттєвоз міг обслуговувати і їх заклади.

РКП «Сервіс» вкотре наголошує, що всі жителі громади мають укласти договори на вивезення сміття. Процвітаюча розвинена країна починається із відповідальності кожного перш за все перед власною совістю та громадою, що живе поруч. Не буває дворів, у яких немає сміття. Але в Романові є люди, які досі не користуються послугами з вивезення сміття.