Вибрати За

Через ожеледицю на Романівщині не вийшли у рейси шкільні автобуси та міжміські маршрутки

26 листопада через сильну ожеледицю не вийшли у рейси шкільні автобуси, маршрутки на Житомир та приміського сполучення.

У ТДВ “Романівтранс” Твій Романів пояснили, що керівництво підприємтва не хоче ризикувати життям людей, адже на такій слизькій дорозі уникати ДТП надзвичайно складно. Рух маршруток з 9.00 почали відновлювати, маршрутка на Житомир о 10.00 піде за графіком.

У Романівській селищній раді Твій Романів розповіли, що працівники з благоустрою займаються підсипанням тротуарів та територій поблизу соціальноважливих закладів.

Нагадаємо, Романівська філія Баранівського райавтодору ліквідована. Колишні працівники підприємства повідомили, що їм досі не повернули зарплати, а нова організація, створена на базі Романівської філії автодору по факту не працює, а отже і дороги не підсипає.

Перший заступник голови Романівської РДА Олександр Біленький повідомив Твій Романів, що сьогодні дороги комунального значення, що сполучають населені пункти району почне підсипати місцеве підприємство ТОВ “Урарту” за домовленністю. За підсипання доріг обласного і державного значення відповідає департамент Житомирської ОДА, на разі в РДА у них з’ясовують коли і хто підсипатиме дороги в нашому районі.

На сайті державних закупівель Прозорро розміщений тендер на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Житомирської області протяжністю 319,3 км. Його виграло ТОВ “ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР” з Тернополя. За утримання доріг державного значення Житомирської області згідно з тендером за 3 роки йому заплатять 73 981 120 грн. У Романівській РДА підтвердили, що саме це підприємство і має підсипати дороги державного значення у Романівському районі.

Працівники з благоустрою посипають тротуар в мікрорайоні ПМК. 26.11.2019. 8.45 год