Вибрати За

Христос Рождається! – вітання від настоятеля Свято-Успенського храму Ярослава Коверчука

Христос Рождається! Дорогі у Христі брати та сестри!

Сьогодні Ангельський світ радіє на небі і людський рід веселиться на Землі, адже “Бог Господь явився нам” ( піснеспів утрені). Перебуваючи в цій духовній радості сердечно вітаю Вас з Різдвом Христовим.

Більш як дві тисячі років, відділяють нас від святої віфлеємської ночі, яка сповістила світу тайну Боговтілення. Відтоді минуло багато часу, але Бог, що зійшов з неба і став людиною “нас ради людей і нашого ради спасіння“ як тоді, так і сьогодні ходить під дверима нашого серця і стукає бажаючи вечеряти разом з нами. (Откр. 3.20.)

Отож відкриймо наші серця для новонародженого Богомладенця Христа, який знайде в них вертеп і ясла, бо тільки Він для нас “Дорога, Істина і Життя“ (Ін. 14.6.)

Тому молитовно бажаю Вам великих милостей і міцного здоров’я. Світло від віфлеємських ясел хай осяє усе Ваше земне життя, а теплота любові Богонемовляти Ісуса хай завжди наповнює Ваші серця вічною духовною радістю. Смирення, простота і віра пастирів щоб зміцнювали Вас серед скорбот та негараздів, а мудрість волхвів хай завжди супроводить Вас на шляху до спасіння і вічного життя.

Мирного та щасливого Усім довголіття!

Славімо Його!

Прот. Ярослав Коверчук,
настоятель Свято-Успенського храму смт Романів, благочинний Романівського округу