Вибрати За

Фестиваль “Романівські зорі”. Фоторепортаж




27 червня у рамках святкування Дня молоді у Романові відбувся вже традиційний фестиваль “Романівські зорі”.

Участь у конкурсі взяли 20 вокалістів та колективів Романівської та Миропільської громад.

У молодшій віковій категорії серед солістів перемогу здобули: 1 місце – Дарина Ткачишина з Мирополя, 2 місце – Валерія Присяжнюк з Романова, 3 місце – Аня Шевчук з с. Червоні Хатки.

Серед колективів перше місце здобув ансамбль “Сонечко” Романівської школи мистецтв, третє місце – дует у складі Павли та Марії Буравських з Биківки.

У середній віковій категорії визначили одразу два перших місця. Переможні дипломи отримали Іванка Ткачишина з Мирополя та Дана Каліновська з Биківки. Серед колективів перше місце здобув дует Олі Степанюк та Софії Друзь, третє місце розділили дует Валерії Ліщинської та Каріни Стахівської з с. Вільха та дует Назара Ходака та Софії Шутки з с. Врублівка.

У старшій віковій категорії перше місце здобула Анна Рижук з с. Романівка, друге місце розділили Марія Шифрук з Романова та Яна Кучмічук з с. Старочуднівська Гута. 3 місце здобула Валентина Якимчук з Романівки.

Фоторепортаж:










Хочете своє фото? Пишіть нам на info@tvijromaniv.in.ua або на нашу сторінку у фейсбуці https://www.facebook.com/tvijromaniv – і ми поділимося вашими фото у оригінальній якості, а не зменшеними, як на сайті.