Вибрати За

У Романівській громаді навчання буде очним, у Миропільській – і очним, і дистанційним. Невакцинованих освітян відсторонять від роботи

З 8 листопада навчальні заклади Романівської громади запрацюють у звичному режимі, невакцинованих працівників – відсторонять. У Миропільській громаді на очне навчання вийдуть лише 1-4 класи, старші класи навчатимуться дистанційно. Невакцинованих працівників теж відсторонять.




Відповідно до рішення комісії з надзвичайних ситуацій Романівської селищної ради дошкільні заклади та школи громади навчатимуть очно за умови 100% вакцинації працівників.

У відділі освіти Романівської селищної ради Твій Романів пояснили, що невакцинованих працівників закладів освіти відсторонять від роботи. Зокрема в Романівській гімназії відстороненню підлягають 8 працівників, у Вільсі, Старочуднівській Гуті, Костянтинівці, Биківці – по одному працівнику. Серед працівників романівських дитсадків є теж невакциновані, яких теж відсторонять, якщо вони не зроблять щеплення.

Варто зауважити, що у разі протипоказань до вакцинації працівник може надати відповідну довідку від лікаря і він не буде відсторонений.

Як повідомили Твій Романів у Миропільській селищній раді, з 8 листопада з дистанційного навчання у звичний режим роботи у класах вийдуть 1-4 класи. Старші класи продовжать навчання дистанційно. Невакцинованих працівників закладів освіти також з 8 листопада буду відсторонено від роботи. Проте таких працівників одиниці.