Вибрати За

У Романові терміново скликали виконком, щоб відібрати дітей у матері




16 вересня у Романівській селищній раді терміново скликали засідання виконкому, щоб відібрати дітей у матері – жительки Межирічки.

Як зазначено в проєкті рішення, діти з даної сім’ї перебувають на обліку дітей в службі у справах дітей селищної ради як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах. Мама зловживає спиртними напоями, ніде не працює, не отримує соціальних допомог на дітей.

16 вересня при обстеженні умов проживання за адресою, де проживає  дана сім’я  без реєстрації, мати з малолітніми  дітьми були відсутні.

Як з’ясувалося, мама з дітьми перебувала в стані алкогольного сп’яніння в сумнівній чоловічій компанії  в с. Станіславівка Чуднівської міської ради. А діти мали ознаки хвороби: кашель, нежить.

У будинку, в якому проживає сім’я,  не створені належні умови для виховання та розвитку дітей: частина будинку аварійна, наявна наскрізна дірка в стіні. В кімнаті та кухні не прибрано, холодно,  відсутні продукти харчування.

Тож виконком Романівської селищної ради негайно відібрав трьох дітей у матері, їх тимчасово прилаштували у Романівську лікарню. Про подію повідомлять органи прокуратури.