Вибрати За

У Романові створюють інформаційний центр туризму та розвитку

Група активних людей розпочала роботу зі створення інформаційного центру туризму та розвитку Романівщини. Як пояснила ініціаторка задуму, депутатка Романівської селищної ради, Світлана Спіцина, центр покликаний об’єднати в собі всю можливу інформацію, аби допомогти туристу гарно провести час, а регіону – розвивати галузь і бізнес у цій сфері.

«Ми вже активно розробляємо всі напрямки роботи зі створення центру. Для початку запустимо сайт, який міститиме максимум інформації: куди можна поїхати, чим  туди дістатися, де поїсти, де переночувати. Веб-сторінка міститиме історичні довідки про локації. Крім цього буде інформація про екотуризм – куди можна піти в туристичний похід, будуть розроблені різноманітні веломаршрути. Тут же на сайті буде онлайн-магазин з сувенірами – виробами майстрів народної творчості Романівщини. Також ми шукаємо приміщення, де в подальшому можна було б розмістити сам центр», – розповіла Світлана Спіцина.

Інформаційний центр туризму та розвитку Романівщини орієнтуватиметься на людей різної вікової категорії і соціального статусу. Тут можна буде знайти і круті локації для фоточки в Instagram, і афішу культурних заходів, і архівні документи й довідки про історичні події.

Активісти  центру також займатимуться поширенням інформації про Романівщину за межами не лише району, а й області. Аби туристи з України та із-за кордону могли дізнатися про наш регіон, почерпнути для себе цікаву інформацію, спланувати поїздку на Романівщину.

Нині ж ініціатори шукають активних людей, які мають можливість долучитися, мають цікаві ідеї для розвитку туризму, можуть підказати, де є класні краєвиди, цікаві маршрути, історично вагомі об’єкти.

Телефон: +380983199999, електронна адреса: ictr.romaniv@gmail.com

Інформаційний центр туризму та розвитку Романівщини у Facebook: https://www.facebook.com/groups/1019390642167900