Вибрати За

У Романові провели акцію до Дня протидії торгівлі людьми

30 липня 2020 року до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми фахівці управління праці та соціального захисту населення Романівської райдержадміністрації провели інформаційну акцію «Зупинимо торгівлю разом!».

Під час акції роздали буклети «Плануєте працювати за кордоном? Подбайте про свою безпеку!» та розповідали про ризики нелегального працевлаштування за кордоном.

Контакти, де можна проконсультуватися до від’їзду за кордон для працевлаштування чи навчання і під час перебування за кордоном:

Національна безкоштовна гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 527 та 0 800 505 501 – номери гарячої лінії, спеціалісти якої надають консультації іноземцям, які перебувають в Україні та українцям, які планують поїхати за кордон, або повернулися в Україну з-за кордону. Консультації надаються безкоштовно та конфіденційно!

527.org.ua – електронні консультації.
Національна “гаряча лінія” з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації

0 800 500 335 або 116 123 (короткий номер з мобільного) – надання консультацій з питань виїзду за кордон з метою працевлаштування, навчання, одруження тощо та з питань насильства й захисту прав дітей.