Вибрати За

У Миропільській громаді стартує виборчий процес на проміжних виборах у селищну раду




6 лютого стартує виборчий процес на проміжних виборах у Миропільській громаді.

Нагадаємо, депутатку Миропільської селищної ради Людмилу Ковалюк призначили старостою Печанівського округу, а отже вона склала свої повноваження як депутат. Проміжні вибори на звільнений мандат депутата Миропільської селищної ради призначені на 28 березня.

За даними сайту ЦВК, вибори відбудуться у багатомандатному виборчому окрузі №7 (Печанівка, Паволочка), орієнтовна кількість виборців становить 1059 осіб. Виборча комісія, яка займається прийомом документів від охочих стати депутатом, знаходиться за адресою вул. Центральна, 40, смт Миропіль.

Згідно з календарним планом з 16 по 25 лютого відбудеться висування кандидатів у депутати, реєстрація кандидатів має відбутися до 25 лютого, оприлюднення списку кандидатів виборча комісія має провести до 5 березня. Одразу після реєстрації кандидати мають право розпочати агітацію. До 20 год 26 березня виборці, які тимчасово не мають здатності пересуватися самостійно, мають право подати заяву про забезпечення голосування за місцем перебування. О 24.00 26 березня припиняється передвиборча агітація. Встановлення результатів виборів має відбутися не пізніше 9 квітня, а офіційне оприлюднення результатів – протягом 5 днів після встановлення.