Вибрати За

У Мирополі поліція та пожежники рятували хлопців, які опинилися посеред річки Случ на човні без весел

16 лютого у Мирополі поліцейські спільно з пожежниками рятували двох хлопців, яких на човні течією прибило до льоду посеред річки Случ.

Про це Твій Романів повідомили у Романівському відділенні поліції.

“Другокласник та п’ятикласник Миропільської гімназії на човні опинилися посеред річки Случ і самостійно не змогли вибратися. Свідки викликали рятувальників, а ті в свою чергу повідомили в поліцію. Пожежники спільно з поліцейськими допомогли доправити хлопців до берега, де їх оглянули медики “швидкої”, яку викликали працівники сектору реагування патрульної поліції Романівського ВП. Хлопці нині в безпеці”, – зазначила Твій Романів Наталія Ангішева, інспектор з ювенальної поліції Романівського ВП.

У Романівському РС УДСНС повідомили Твій Романів, що хлопців у човні прибило до криги. У човні не було весел. Хлопці намагалися самотужки вибратися з допомогою палок, але це їм не вдалося. Миропільські пожежники, які прибули на виклик, спільно з поліцейськими за допомогою рятувальної мотузки витягли човен до берега, де на хлопців уже чекала “швидка”.

Нині в поліції з’ясовують всі обставини ситуації, зокрема чому хлопці самі опинилися посеред річки. В поліції просять батьків дбати про дітей, нагадати їм про правила поведінки і небезпеку тонкого льоду