Вибрати За

Учасники колективу “Сталкер” з Романова взяли участь у Хореографічному Конгресі у рамках соціального проєкту “Ми – різні, але ми – єдині”




1 червня у Житомирі в хореографічній залі Dance Center “AVANTE” відбувся Хореографічний Конгрес у рамках соціального проєкту “Ми – різні, але ми – єдині”. Участь у ньому взяли учасники колективу хореографічної мініатюри “СТАЛКЕР” з Романова (керівник Садурська О.Л.).

Буданевич Антон, Москальова Валерія та Полівчук Тетяна гідно представили романівських танцюристів в майстер-класах від провідних хореографів України з класичної хореографії, народно-сценічного танцю, танцювально-рухової терапії. Сталкерівці відвідали відкритий урок учасників Школи сучасного балету та концертну програму в рамках Соціального Проєкту “Ми – Різні, але МИ – Єдині!”, що був організований та втілений ГС “Дім Ветерана” і Школою сучасного балету Інни Бурдейної “AVANTE”

Романівчани отримали Сертифікати професійного зросту.

Варто зауважити, що учасники “Сталкера” були єдиними школярами на заході, адже більшість запрошених дорослих учасників Конгресу – хореографи та студенти хореографічних відділень.