Вибрати За

Уродженця Романівського району оштрафували за спробу незаконного перетину кордону в пункті пропуску «Шегині»

У Єдиному державному реєстрі судових рішень опубліковано постанову Мостиського районного суду Львівської області стосвно уродженця с. Залужне Романівського району, який намагався незаконно перетнути державний кордон.

У постанові йдеться, що 05 год. 00хв. 11 червня 2020р., слідуючи на вихід з України в Республіку Польща, в пункті пропуску «Шегині», пред’явив на паспортний контроль закордонний паспорт громадянина Республіки Польща, виданий 02.08.2019 органом Республіки Польща, який не є відповідним документом для перетину державного кордону України громадянами України, тобто вчинив спробу незаконного перетину державного кордону в пункті пропуску без відповідного для громадянина України документу. В процесі перевірки документів встановлено, що даний громадянин є громадянином України та має паспорт громадянина України для виїзду за кордон, чим своїми діями порушив вимоги ст.ст.2,3 Закону України «Про порядок виїзду з України і в`їзду в Україну громадян України» та п.2 Правил перетинання державного кордону громадянами України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 р. № 57.

Суд визнав чоловіка винуватим   у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204-1 КУпАП та призначив йому адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 гривень.