Вибрати За

Трішки дива і багато казкового настрою: СПІЛЬНО ТЕАМ влаштували захопливі сюрпризи романівчанам на відкритті ялинки



19 грудня у Романові засвітили головну ялинку громади. Свято вдалося дійсно  чудове, а особливо захопливе для найменших жителів громади.

Офіційна частина дійства була короткою, а от розваг для малечі було багато і тривали вони аж дві години. Малюків розважали Миколай, казкові ельфи, принцеса Ельза. Ведуча Анастасія Галицька  разом із казковими помічниками проводила для малюків конкурси, різноманітні ігри і ставила цікаві завдання. Святий Миколай, потанцювавши з дітками навколо ялинки, розпочав прийом у своїй казковій резиденції. Святий розпитував діток про поведінку, слухав вірші і вручав солодкі подарунки. Неподалік принцеса Ельза надувала повітряні кульки, робила з них різноманітні фігурки і дарувала всім охочим. Справжні чари дітлахам показала майстриня-фокусниця.

Головний сюрприз свята вразив не лише малюків, а й дорослих. Триметровий білий пухнастий ведмідь прогулявся площею та фотографувався разом з гостями свята. Завершився вечір дискотекою.

Все це казкове дійство організували учасники ГО «СПІЛЬНО ТЕАМ».

«Не тільки малюкам, а насправді і дорослим хочеться свята. Хочеться трішки новорічного дива. От ми і вирішили його влаштувати для жителів Романівської громади, аби святкове запалення ялинки запам’яталося всім яскравими враженнями і неймовірними емоціями», – розповіла Вікторія Михалевська, голова ГО «СПІЛЬНО ТЕАМ».

Про урочисте відкриття ялинки можна прочитати, натиснувши тут.