Вибрати За

Романівські дошкільнята відвідали з екскурсією відділення поліції

6 березня дошкільнята групи “Капітошка” ДНЗ №1 “Сонечко” відвідали з екскурсією Романівське відділення поліції.

Про це повідомляє ДНЗ “Сонечко”.

Традиційно, екскурсія почалась із чергової частини, адже сюди в першу чергу звертаються громадяни і саме від співробітників цього підрозділу залежить наскільки оперативно і професійно будуть вжиті заходи з документування і розкриття правопорушення.

Присяжнюк Тетяна Василівна продемонструвала дошкільнятам пістолет, автомат, бронежилет, гумову палицю, шлем та інші спеціальні засоби, які поліція використовує кожного дня у своїй роботі. Хлопці та дівчата із захопленням роздивлялися зброю та спеціальні засоби, приміряли та зробили фото напам’ять в поліцейській екіпіровці.

На цьому екскурсія не закінчилася. Дітям показали та розповіли, як працюють поліцейські автомобілі. Малеча із захопленням слухала розповідь та із задоволенням посиділи за кермом сучасного поліцейського авто. Звичайно, діткам було цікаво хоча б на кілька хвилин уявити себе поліцейськими. Найбільше емоцій викликали у дітей проблискові маячки, сирена.

По закінченні заходу діти старшої групи привітали жінок зі святом весни та подарували працівникам поліції поробки, зроблені своїми руками. Діти були у захваті і приємно враженні гостинністю правоохоронців., а поліцейські отримали безцінний дарунок – щирі дитячі посмішки. Саме вони надихають який рік поспіль нести службу в складних умовах та забезпечувати безпеку мирних жителів.

ДНЗ “Сонечко”