Вибрати За

Романівська селищна рада “переїхала” у “білий дім” на площі Єдності




Романівська селищна рада офіційно “переїхала” в адмінбудівлю на площі Єдності, яку в селищі називають “Білий дім”. Раніше адмінбудівля належала Романівській районній раді, після ліквідації району та районної ради перейшла у власність селищної ради.

Селищна рада раніше розміщувалася поблизу майдану Згоди на вул. Шевченка. Після утворення ОТГ структура селищної ради збільшилася, значно зріс штат, тож заклад “переїхав” у “білий дім”.

приймальня романівського селищного голови

Приймальня романівського селищного голови Володимира Савченка знаходиться на другому поверсі адмінбудівлі. Тут же працює секретар-діловод, яка займається оформленням довідок.

Володимир Савченко, романівський селищний голова

На другому поверсі у кабінеті 215 працює перший заступник селищного голови Микола Шевчук, основна діяльність якого пов’язана з роботою структурних підрозділів та співпрацею зі старостатами.

Микола Шевчук, перший заступник романівського селищного голови

Кабінети секретаря селищної ради Юрія Чумаченка та керуючої справами Інни Іванюк знаходяться на третьому поверсі. Юрій Чумаченко займається плануванням та підготовкою сесій селищної ради, виступає комунікатором між селищною радою та депутатами, а також між селищною радою та старостами. Основною діяльністю Інни Іванюк є юридична, кадрова, організаційна робота, співпраця з виконавчим комітетом, діловодство.

Кабінети структурних підрозділів, які надають послуги громадянам, у селищній раді розмістили на першому поверсі адмінбудівлі. Зокрема це ЦНАП, відділ соцзахисту, паспортист, тощо.

Відділ освіти , відділ ЖКГ та фінансове управління залишаться в тих же кабінетах, що були й в РДА. В адмінбудівлі планують дещо пізніше розмістити і відділ культури, який раніше знаходився у будинку культури.

Щодо кадрового забезпечення, то нині обов’язки керівників виконують Оксана Гаврилова – у відділі освіти та Наталія Горобець – в управлінні фінансів. “За переведенням” керівником відділу ЖКГ призначають Ірину Скакун, керівником ЦНАПу – Наталію Горбатюк. 3 лютого завершиться прийом документів на конкурс щодо зайняття посад керівників та спеціалістів більшості підрозділів селищної ради.

Приміщення, в якому раніше розміщувалася селищна рада, передали Будинку дитячої творчості. Заклад нині займається переїздом на нове місце.