Вибрати За

Підприємцям Романівщини дзвонять шахраї, представляючись начальником “податкової”, і вимагають гроші




Романівська ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області звертається до громадян та суб’єктів підприємницької діяльності з причини активізації шахрайських дій невідомих осіб.

Представляючись начальником Романівської ДПІ Михайлом Никодюком або працівником Романівської ДПІ, шахраї звертаються з пропозицією зателефонувати начальнику ДПІ для «вирішення питань» з податковими органами та намагаються отримати неправомірну вигоду.

Шахраї телефонують з номерів телефону +38(098)78837898 та +38(098)9263963, +38 (098)3879302.

Повідомляємо – це не мобільний номер телефону начальника, або працівників Романівської ДПІ . Телефонні дзвінки здійснюються з виправних колоній.

Романівська ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області повідомляє, що Працівники Романівської ДПІ діють виключно в межах повноважень та не можуть звертатись до платників з подібними проханнями.

Якщо ви постраждали від дій аферистів або маєте інформацію про такі випадки, просимо: в жодному разі не перераховувати грошові кошти та негайно повідомити органи Національної поліції та Державної податкової служби.

Повідомити Головне управління можливо у будь-який зручний спосіб, зокрема:

– у письмовому вигляді з використанням засобів поштового зв’язку на адресу: 10003, м. Житомир, вул. Юрка Тютюнника 7;

– засобами телефонного зв’язку через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Житомирській області (контактний телефон: (0412) 418-004, в.о. начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції – Галактіонов Роман Сергійович).

Романівська ДПІ