Вибрати За

Поліція з’ясовує обставини смертей трьох чоловіків з Романова




Троє жителів Романова загинули впродовж минулих трьох діб.

До редакції Твій Романів звернулося кілька читачів, які повідомили, що у Романові внаслідок вогнепального поранення загинув чоловік, інший чоловік помер внаслідок травмування, тіло ще одного чоловіка виявили вдома.

У Головному управлінні Нацполіції Житомирщини інформацію про смерті для редакції Твій Романів підтвердили і надали коротку інформацію, публікуємо дослівно:

“20 січня до поліції надійшло повідомлення диспетчера екстреної медичної допомоги про смерть жителя смт. Романова. На місці події працівники слідчо-оперативної групи виявили у  підсобному приміщенні домогосподарства 70-річного чоловіка з вогнепальним пораненням. Обставини, зафіксовані довкола, вказують на самогубство пенсіонера. Мисливська рушниця, яку використав чоловік, належала йому і була зареєстрована у встановленому порядку. Нині у рамках відкритого кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу тіла загиблого та проводяться інші заходи для встановлення усіх обставин.

21 січня увечері у будинку було виявлено труп господаря, 1963 року народження. Під час огляду на голові чоловіка було виявлено травму та кров. Для встановлення усіх обставин події та причин смерті було розпочато кримінальне провадження. Наразі з’ясувалось, за попереднім висновком експертів, що смерть чоловіка настала у результаті наявних хронічних захворювань і не перебуває у причинному зв’язку із вияленим ушкодженням на голові. Цю травму чоловік міг отримати у результаті падіння у ванній кімнаті, виконуючи певні ремонтні роботи там незадовго до смерті. Триває встановлення усіх обставин”, – йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції у Житомирській області.

Стосовно молодого чоловіка з Романова, тіло якого було виявлене в нього вдома, у секторі поліцейської діяльності №1 повідомили, що попередньо чоловік помер внаслідок хвороби. Триває встановлення усіх обставин