Вибрати За

Поліція в Житомирі знайшла підлітка з Романівської громади, який пішов з дому після сварки з вітчимом




14 червня до поліції звернулась жителька Романівської  селищної територіальної громади із повідомленням про залишення домівки її неповнолітнім сином. За кілька годин хлопця розшукали в обласному центрі, куди він утік після конфлікту у родині. Нині підліток вже вдома. З сім’єю працюють поліцейські ювенальної превенції.

Близько 13:00 до відділення поліції №5 (м. Чуднів) Житомирського РУ надійшло повідомлення від 31-річної жінки про зникнення 12-річного сина. На місці події поліцейські з’ясували, що зранку хлопець посварився з вітчимом та пішов з дому. Опитавши рідних та друзів школяра, поліцейські припустили, що він міг вирушити до м. Житомира. Відтак про розшук хлопця повідомили й колег з обласного центру та сусідніх територіальних підрозділів.

Поліцейські з’ясували, що хлопець таки вирушив у подорож рейсовим автобусом. А згодом  житомирські оперативники розшукали підлітка у під’їзді багатоповерхівки, де проживає його батько. На щастя, нічого лихого з хлопцем не сталося.

Інспектори ювенальної превенції повернули підлітка додому, роз’яснивши наслідки його вчинків. Також поліцейські працювали й з родиною школяра. 

Матеріал Головного управління
Національної поліції в Житомирській області