Вибрати За

Поліцейські шукають очевидців ДТП у Романівській громаді, в якій отримав смертельні травми велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 листопада 2021 року близько 19:00 поблизу с. Межирічки Романівської територіальної громади. Поліцейські просять відгукнутись свідків чи очевидців події для встановлення усіх її обставин.

На 1 км автошляху Межирічка-Романів водій автомобіля «Fiat doblo» наїхав на велосипедиста, який рухався у попутному з ним напрямку.

У результаті керманич двоколісника, місцевий житель, отримав травми та був ушпиталений до обласної лікарні. На жаль, 10 листопада чоловік помер.



Нині триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, володієте іншою інформацією, що може бути важливою для слідства, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Старий Бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».

Відділ комунікації поліції Житомирської області