Вибрати За

На сесії Миропільської селищної ради депутати виділили кошти на придбання генераторів навчальним закладам та для обслуговування каналізації

10 листопада відбулася чергова сесія Миропільської селищної ради.

Як повідомляє Миропільська селищна рада, на сесії проголосували за зміни до бюджету громади, в тому числі розподілили кошти з перевиконання бюджету за 10 місяців 2022 року.  Зокрема депутати виділили зі спеціального фонду 652 тис. грн. на придбання генераторів для відкачування нечистот і роботу каналізації у громаді, 548 тис. грн виділили для придбання генераторів у навчальні заклади Миропільської громади; 1 млн 400 тис. грн селищна рада виділила на капітальний ремонт котельні із заміною газового котла на твердопаливний котел у дошкільному навчальному закладі та 1 млн. грн. на будівництво очисних споруд.




За повідомленням Миропільської селищної ради, депутати затвердили програми «Утримання та розвитку благоустрою населених пунктів Миропільської територіальної громади»  та «Надання матеріально-технічної допомоги 8-му відділу Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2022-2024 роки». Депутати спрямували 100 тис. грн військовим 8 відділу Житомирського РТЦК та СП. Також депутати надали дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації у зв’язку з переведенням котельні Філії Миропільського ліцею «Колодяжненська гімназія» на тверде паливо.

Фото Миропільської селищної ради