Вибрати За

На сесії депутати Романівської селищної ради дозволили РКП “Сервіс” придбати техніку в лізинг




17 вересня відбулася позачергова сесія Романівської селищної ради.

На сесію винесли кілька питань. Внесли зміни у бюджет, продовжили термін дії Програми розвитку житлово-комунального господарства Романівської територіальної громади ще на 3 роки. Надали РКП “Сервіс” дозвіл на укладання договору фінансового лізингу.

Зокрема, як зауважили під час виступу представники влади та керівник РКП “Сервіс” Богдан Матат, комунальне підприємство хоче взяти участь у державному проєкті і отримати субвенцію на перший внесок на придбання техніки в лізинг. Планують придбати фронтальний навантажувач з ковшем, до якого пізніше можна придбати різне устаткування, зокрема лопати для снігу, тощо. Техніку можна буде застосовувати для упорядкування сміттєзвалища, прибирання стихійних звалищ, прибирання снігу.

Також на сесії голова селищної ради вніс до переліку питань ще одне: про створення комісії для проведення службового розслідування щодо виконання посадових обов’язків одного з представників керівництва селищної ради. Депутати проголосували за таке рішення, керівники фракцій увійдуть у склад цієї комісії.