Вибрати За

На Романівщині проживають 174 іноземці: громадяни Росії, Азербайджану, Вірменії, Литви, тощо

На території Романівського району зареєстровані 174 іноземних громадяни, з яких 158 мають посвідки на постійне проживання в Україні та 16- на тимчасове проживання в Україні -16.

Про це Твій Романів повідомив завідувач Романівського РС УДМС Юрій БОНДАР   

Найбільше серед іноземців – громадяни Росії. Також на Романівщині мешкають громадяни Азербайджану,  Білорусі, Вірменії, Грузії, Казахстану,  Литви,  Молдови, Узбекистану, Болгарії, Польщі, Бангладеш, Алжиру, Італії, Франції, Данії, Німеччини, Філіпін, Іраку, Ірану, тощо.       

Протягом 9 місяців 2019 року 3 жителів Романівського району подали до Романівського РС УДМС заяви щодо оформлення дозволу на постійне проживання за кордон. А четверо іноземних громадян набули громадянства України.

За 9 місяців 2019 року за порушення паспортно-візових правил до адміністративної відповідальності притягнуто – 15 громадян, зокрема: 13 осіб за ч.1ст.203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні) та 2 за ст.205 КУпАП (невжиття громадянами, які запросили іноземців в Україну заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців). Одного іноземця – громадянина Республіки Азербайджан – примусово повернули до рідної країни.

За 9 місяців на порушників міграційного законодавства наклали та стягнули штрафів на загальну суму 22100 грн.